Categorii

Stratocell Whisper FR (placi fonoabsorbante) Afişează în mărime completă

Stratocell Whisper FR (placi fonoabsorbante)

Panouri fonoabsorbante din polietilena folosite pentru tratamentul acustic al incaperilor. Produs ignifugat conform standardului european pentru materiale de constructii EN-13501 CLASA B-s2-d0. Produsul dispune de Agrementare Tehnica. Se pot folosi in izolatii fonice in structura masa-resort-masa.

Va rugam sa selectati dimensiunea si grosimea dorita.

Detalii

WhspFR

Adaugă în coş

Panourile din STRATOCELL WHISPER se remarca printr-o excelenta performanta in absorbtia sunetului fiind una din cele mai bune solutii disponibile in acest moment. Aceasta performanta este data de structura interna a materialului realizata din celule deschise.

O alta caracteristica unica a acestui produs este abilitatea de a-si pastra caracteristicile de absorbtie fonica chiar in cazul in care acesta este expus la umiditate, fum sau praf. Aceasta caracteristica face posibila montarea acestui material intr-o gama foarte larga de industrii.

Panourile din STRATOCELL WHISPER au o greutate foarte redusa permitand in acest mod montajul lor fara a fii necesara utilizarea unei structuri aditionale.

STRATOCELL WHISPER este disponibil in culorile alb sau negru. Sunt disponibile in stoc doua grosimi, respectiv 3 cm si 4 cm. La comanda se pot aduce si placi cu grosime de 5 cm.

Dimensiune placa 120 x 120 cm. Abatere dimensionala ± 3 cm.

STRATOCELL WHISPER este un produs ignifugat si corespunde normelor DIN 4102-1 CLASS B1 si EN-13501 CLASS B-s2-d0.

Contactati-ne

Suntem disponibili de Luni pana Vineri intre orele 10:30 si 16:30

Telefon:0749 652 843

Contactati-ne
Certified by CertiPur