Categorii

Basotect® G+ UF placi fonoabsorbante (spuma melaminica) Afişează în mărime completă

Basotect® G+ UF placi fonoabsorbante (spuma melaminica)

Basotect UF este fabricat din spuma poliuretanica melaminica FLEXIBILA sub forma de placi cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ.

Basotect G+ este fabricat din spuma poliuretanica melaminica sub forma de placi cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ.

Basotect UF ignifugat B-s2-d0

Basotect G+ ignifugat C-s2-d0

Detalii

Basotect

Adaugă în coş

Material: Basotect G+ este o spuma poliuretanica melaminica cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ.

Basotect UF este o spuma poliuretanica melaminica FLEXIBILA si FOARTE REZISTENTA cu rol de absorbtie fonica, imbunatatire acustica si rol decorativ.

Dimensiuni placi: 615 x 615 x 40 mm

Avantaje: material cu greutate redusa, montare usoara cu adeziv, disponibil in variantele: alb sau gri. Basotect G+ / UFare rol atat de imbunatatire a acusticii si diminuare a nivelului de zgomot cat si rol decorativ.
Rezistenta la foc:

Basotect G+ este un produs ignifugat conform standard DIN EN 13501-1: C-s2-d0; DIN 4102:B1

Basotect UF este un produs ignifugat conform standard DIN EN 13501-1: B-s2-d0; DIN 4102:B1


Montare BASOTECT G+ / UF: se monteaza aparent pentru imbunatatirea acusticii, diminuarea reverberatiei in studiouri de inregistrari, sali de concerte, sali de repetitie muzica, amfiteatre, sali de curs, sali de seminarii, sali teatru, gradinite, bazine inot terapeutice si recuperare, piscine acoperite, bowling saloons, sali de conferinte, cluburi, discoteci, restaurante, etc.

Contactati-ne

Suntem disponibili de Luni pana Vineri intre orele 10:30 si 16:30

Telefon:0749 652 843

Contactati-ne
Certified by CertiPur