Categorii

Toate produsele comercializate sunt noi.

Comanda se lanseaza in productie dupa plata unui avans de minim 50%.

Diferenta se plateste cu numerar in momentul livrarii produselor sau prin OP vizat de banca.

Suma afisata in momentul confirmarii platii are taxele incluse. De asemenea suma totala din factura fiscala reprezinta suma finala pe care o aveti de achitat si are toate taxele incluse.

Materialele/produsele comandate sunt executate dupa specificatiile/cerintele clientului si evidentiate in factura proforma/fiscala.

Livrarea in Bucuresti :

- GRATUITA pana in fata cladirii dumneavoastra pentru orice comanda mai mare de 600 RON. Manipularea produselor se face de catre client.

- Pentru comenzile sub 600 RON produsele se pot ridica de la sediul nostru sau se pot livra pana in fata cladirii dumneavoastra contra sumei de 30 RON. Manipularea produselor se face de catre client.

Livrarea in Provincie :

- Livrarea in provincie se face prin curier rapid sau serviciul Transport, dupa plata integrala a facturii. Costul transportului este suportat de dumneavoastra! Produsele trimise in provincie prin curier rapid trebuie ambalate. Costul ambalajului este de 30 RON/metru cub si va fi inclus in pretul produselor din factura fiscala.

Termenul de livrare pentru anumite produse poate varia. Inainte de a face plata va rugam contactati-ne pentru a va comunica un termen de livrare.

Produsele nu beneficiaza de garantie pentru deteriorare/decolorare in timp.

In situatia in care renuntati la comanda din motive subiective, pierdeti avansul de 50%.

Datorită procesului de fabricaţie al buretelui cofrat, taieturile marginilor placilor pot varia de la un reper la altul. Astfel taietura marginilor poate fi plasata oriunde intre baza si varful cofrajului.
Acest material este taiat conform standardelor industriei buretelui cofrat, astfel incat sa se mentina pretul competitiv al materialului. Calitatile fonoabsorbante ale acestui material sunt similare cu ale buretelui piramidal.

Va rugam consultati fisele tehnice ale produselor si instructiunile de montaj.

Toleranta admisa a dimensiunilor reperelor (nu se considera defect):

Dimensiune reper Toleranta standard
3 - 10 mm -1 / + 1 mm
11 - 100 mm -1 / + 2 mm
101 - 400 mm -3 / + 3 mm
401 - 1000 mm -3 / + 6 mm
1001 - 1400 mm -3 / + 10 mm
1401 - 2000 mm -5 / + 15 mm

 


Contactati-ne

Suntem disponibili de Luni pana Vineri intre orele 10:30 si 16:30

Telefon:0749 652 843

Contactati-ne
Certified by CertiPur